iris_01.jpgcata

Precum bine stiti Cristi a fost operat in Germania el avand polichistica hepato-renala o boala ereditara mostenita de la tatal sau.. a primit jumatate din ficatul sotiei sale si se aude ca ar fi bine si ca ar fi trecut peste boala.Dumnezeu sa i ajute.
Trecand peste asta si sperand ca va fi bine Iris a fost primita la Craiova cu acelasi fast cu care a fost primita mereu!

Componentii formatiei Iris au fost adusi, in jurul orei 21:30, cu o duba a Jandarmeriei, in Piata Mihai Viteazul, unde urmau sa primeasca de la primarul Craiovei, Antionie Solomon, premiul „Most Wanted Award”. Cristi Minculescu a ramas aproximativ o ora in masina, urcand in tribuna cu oficialitatile si formatiile care au participat la Romanian Music Award, cu cateva minute inainte ca Iris sa primeasca premiul.

Intrarea in scena si-a facut-o cu binecunoscuta formula „Buna seara prieteni!”. Cristi Minculescu a tinut sa multumeasca echipei de fotbal Universitatea Craiova, care l-a „tinut in viata” si al carui fular cu insemnele clubului, pe care l-a primit de la o jurnalista, l-a purtat la gat.

„Salut orasul copilariei mele, salut Craiova, cel mai frumos oras din lume! Multumim unei echipe de fotbal care, personal, m-a tinut in viata. Este vorba de cea mai frumoasa echipa de fotbal din lume, Universitatea Craiova. Vreau sa le multumesc fotbalistilor care m-au tinut in viata din martie pana acum, si nu numai”, le-a spus Cristi Minculescu celor peste 15.000 craioveni stransi in piata.

Peste 15.000 de persoane s-au strans, sambata seara, in centrul Craiovei, unde a avut loc evenimentul decernarii premiilor Romanian Music Awards.

Luna trecuta, managerul trupei Iris, Cosmin Nicoara, declara ca Minculescu va reveni pe scena la sfarsitul lunii iulie – inceputul lunii august, precizand ca primele spectacole in care va aparea acesta vor avea o durata redusa.

Iris pregateste, insa, pentru toamna acestui an, la sfarsitul lunii septembrie – începutul lunii octombrie, un show de proportii, ale carui detalii urmeaza a fi puse la punct, a adaugat Cosmin Nicoara.

Va las si o melodie nu foarte cunoscuta dar pe mine unul cand aud melodia asta simt arzand in mine.

Bafta.

Anunțuri